<$BlogRSDUrl$>

dilluns, de gener 30, 2006

Un grup de fidels reté a quatre joves que sostragueren dues hòsties en una missa a València

Miraven sense veure el sacerdot i sentien sense escoltar el sermó perquè el seu únic fi era sostreure les hòsties consagrades. El rellotge marcava les 13 hores quan s'inicià la missa a l'església parroquial del Sant Àngel Custodi, al barri valencià de Gran Via.

Quatre joves amb cadenes i penjolls estranys en les seues robes fosques s'assegueren en un dels primers bancs. Els individus realitzaren diversos gests obscens i irreverències durant la celebració eucarística, la qual cosa tornà el fervor dels parroquians en indignació i sorpresa.

Els prop de 40 bancs del temple estaven plens de feligresos, que contemplaren amb estupor la falta de respecte dels quatre joves.

La missa transcorregué amb certa tensió i els individus no abandonaren el seu banc fins que arribà el moment de la comunió.

Els quatre irreverents s'acostaren al sacerdot per a rebre l'hòstia consagrada i, després d'agafar-la cada u amb la mà, s'anaren al carrer sense consumir-la davant de l'estupefacció dels fidels. Va ser en aqueix moment quan un grup de feligresos eixí darrere dels joves per a censurar la seua acció.

Rodejaren als quatre joves

Uns deu parroquians rodejaren els individus i els exigiren que tornessin les sagrades formes. Dos d'ells ho feren, però els altres dos no volgueren.

Un dels feligresos cridà la policia per a informar del succés, mentre els altres fidels impedien que els joves s'anessen.

Es formà un renou a la porta de l'església que coincidí amb la sortida d'unes 300 persones del temple parroquial.

El rector Miguel Díaz també demanà explicacions als individus, però aquests no mostraren el menor penediment i no contestaren a les preguntes que els formulà el sacerdot.

Una patrulla de la Policia Nacional acudí a la parròquia i identificà als joves, que van ser traslladats a la Direcció Superior de Policia de València.

Els feligresos i el rector mostraren la policia la seua preocupació davant de la possibilitat que els quatre joves sostraguessen les hòsties consagrades per a utilitzar-les en un ritual satànic.

La policia ha obert una investigació per a esbrinar si aquests individus pertanyen a un grup religiós o era una simple bretolada. Dos d'ells, un home i una dona, resideixen a Alacant.

Un dels joves portava un penjoll amb un triangle invertit, un símbol utilitzat de vegades en fetilleria i present en alguns grupets d’estètica que actuen al sud Països Catalans.

“Un feligrès els preguntà si volien les hòsties per a celebrar una missa negra, però no obriren la boca”, relatà un testimoni.


This page is powered by Blogger. Isn't yours?