<$BlogRSDUrl$>

dimecres, de gener 11, 2006

Sembla que cada cop som més "normals" en més coses ...

Fins i tot ja circula un "hoax" (falsedat o frau) en català...

'Ve d’algú que esta en els cossos de seguretat, i desprès d'haver corroborat la veracitat i seguretat d'aquesta informació, s’estan enviant perquè estiguin alerta a qualsevol situació d'aquest tipus...

PER FAVOR, TINGUIN TOTS MOLTA CURA QUAN SURTIN DE NIT!!!

URGENT!!!

.... Oficials de la Policia que estan treballant en el programa "DARE", han emes el següent comunicat: Si vas conduint de nit i veus un vehicle que no porti les llums enceses NO LI FACIS CANVI DE LLUMS PER A AVISAR-LI QUE LES SEVES ESTAN APAGADES! Això és un "JOC D’INICIACIÓ" d'una Colla que es fa cridar "SANG"

El "joc" consisteix en el següent: El nou prospecte a "ser membre d'aquesta Colla", ha de conduir el seu vehicle amb les llums apagades i el primer vehicle que li faci canvi de llums per a avisar-li que tenen les llums apagades, es converteix en "el seu objectiu" El pròxim pas es donar la volta i perseguir al vehicle que li va fer el canvi de llums per a avisar-li que les seves estaven apagades, i MATAR A TOTS ELS OCUPANTS, per a poder ser acceptat en la Colla.

La Policia esta en alerta perquè suposadament aquest pròxim cap de setmana serà un cap de setmana de "Iniciació d'aquesta Colla", així que s'espera que els individus que volen pertànyer a aquesta Colla, caminaran circulant amb les llums dels seus vehicles apagades i buscant qui els avisi d'aquesta situació mitjançant un canvi de llums.

Per favor comunica això als teus familiars i amics perquè procedeixin amb molta precaució i QUE NO LI FACIN CANVI DE LLUMS A CAP VEHICLE QUE ESTIGUI CIRCULANT AMB LES LLUMS APAGADES.

RETRANSMET AQUEST MISSATGE A QUANTS PUGUIS!!!.'

Donatien Alphonse


This page is powered by Blogger. Isn't yours?