<$BlogRSDUrl$>

dimarts, de gener 17, 2006


Es pot confiar en la policia que consulta vidents?

Sobre Allison DuBois de la sèrie Mèdium

Llicenciada en Ciències Polítiques, mare de família nombrosa i passant en una fiscalia, aquesta dona de 34 anys diu que treballa com mèdium per a les forces policials nord-americanes.

Segons Allison, la seua vida és semblant a la del xiquet del sisè sentit: els morts s'asseuen al peu del llit, parlen amb ella i fins i tot li donen encàrrecs per als seus familiars vius. Difícil de creure? No sols això, també molt inquietant. No obstant, la policia d'EUA confia des de fa anys en les seues visions, segons diuen.

Trobar a desapareguts

Localitzar persones desaparegudes, trobar el lloc on estan enterrats cadàvers o llegir la ment a un delinqüent són algunes de les labors per a les que la policia li pagaria.

La seua vida ja s'ha portat a la xicoteta pantalla en una popular sèrie de la NBC, Mèdium, que s'emet des de fa mesos en EUA amb gran èxit d'audiència i ja s'ha exportat a mig món.

La pròpia protagonistesparla de la seua experiència en el llibre, “No els hi digues adéu”, en el que explica com aconsegueix conviure amb aquest do, que a més ha heretat una de les seues filles. També dóna consells als qui creuen que tenen aquestes capacitats.

Encara que actualment passa per ser una de les professionals més sol·licitades i famoses del seu estrany gremi, la trajectòria d'aquesta mèdium ha estat tot menys un camí de roses.

Guardar el secret

Com és d'imaginar, des que descobrí les seues presuntes habilitats psíquiques, DuBois ha hagut d'enfrontar-se sempre a l'escepticisme, començant per la seua pròpia família. Quan als sis anys anuncià que parlava amb el seu besavi mort, ni els seus pares la cregueren. I quan ho feren, li demanaren que no ho contés a ningú o la prendrien per folla.

Ara, molts anys més tard i després d'ajudar a resoldre prop de 1.200 Casos, cada vegada són menys al seu país els que es burlen de les seues visions.

Agències


This page is powered by Blogger. Isn't yours?