<$BlogRSDUrl$>

diumenge, de gener 01, 2006


Brot d'observacions de l’home-simi a Malàisia

Casualitat o promoció de King Kong?

La febre de l'home-simi (han jarang gigi, cosa així com el fantasma dels ullals) està arrasant a Malàisia. Els rotatius locals i les agències oficials de premsa estan donant part sobre observacions a les selves del país.

Durant un d'aquests observacions, un indígena afirmà haver-hi vist un simi de 3 m. D'alt al costat d'un riu a les selves de l'estat de Johor, aturat en dues potes. Era summament pelut, com un goril·la, afirma Hashim Yusoff, director del Johor National Parks Corp.

Hashim acudí a la reserva forestal Sungai Madek la setmana passada amb un grup de guardaboscs i periodistes per a entrevistar els indígenes sobre les suposades observacions. Manifestà tenir la ment oberta i que el seu desig era fer participes als científics per a comprovar si la bèstia era realitat o fantasia. "Estem recopilant una base de dades sobre les observacions", digué.

Hashim negà que es tractés d'un esdeveniment publicitari per a atraure mes visitants a la regió, però amb la versió mes recent de "King Kong" als cine i amb la detecció de l'home-simi representant una indústria en si, és natural que existeixen sospites. "De cap manera. Si hi ha qualsevol rumor que ens estem valent d'això per a obtenir publicitat, no és cert", declara Hashim

.La premsa malaia aquesta gaudint del relat, presentant titulars com "Guardaboscos segueixen la pista d'Home-simi" i "Vilatans tenen contacte proper amb Home-simi"

Recentment s'obtingué una foto d'una marca gran però borrosa al fang, a prop de Sungai Sedili a Kampung Mawai, Kota Tinggi.

Fonts: New Strants Times i agència Reuters


This page is powered by Blogger. Isn't yours?