<$BlogRSDUrl$>

dijous, de desembre 15, 2005

Manila: fracàs estrepitós dels talismans

Moren sis membres d’una secta que protegia a ocupants il·legals

Almenys sis membres d'un culte religiós anomenat 'Tadtad', que protegien als ocupants il·legals d'una urbanització, moriren en un enfrontament amb la policia al districte de Quezon de la capital filipina, informen avui els mitjans de comunicació locals.

L'incident es produí el dimecres quan la policia acudí amb una ordre de desallotjament a l'edifici el propietari de la qual denuncià que havia sigut ocupat per un grup d'homes armats.

Segons la policia, els membres del culte llançaren una granada que ferí un agent, la qual cosa provocà en enviament de reforços del cos especial d'armes i tàctiques que mantingueren el tiroteig que causà la mort de sis ocupants i ferides a altres tres.

La policia detingué a més a 13 membres d'aqueix grup, que en la dècada dels setanta aterrí la població musulmana de la meridional illa de Mindanao.

Segons la policia, els membres de 'Tadtad', coneguts pels amulets que suposadament els protegeixen de l'impacte de les bales, havien 'llogat' els seus serveis de protecció als ocupants il·legals d'aqueixa zona de Quezon.

Notícia de l'agència EFE


This page is powered by Blogger. Isn't yours?