<$BlogRSDUrl$>

dilluns, de desembre 26, 2005

L'engany dels pegats 'cremagreix ' causa furor en el futbol

Veure el britànic David Beckham amb pegats en finalitzar un partit de futbol no ha de sorprendre a ningú. Molts futbolistes, han optat per usar-los una vegada comprovats els presumptes bons resultats en altres esports, perquè augmentaria la quantitat de greixos que es cremen en el cos humà per a obtenir major energia. El seu nom és LifeWafe (http://lifewave.Com/).

Els pegats miraculosos es venen sota el subterfugi d'estar inspirat en un principi de la NASA (la nanotecnologia: fabricació de productes formats per àtoms) i s'encarregarien d’enviar informació al cos mitjançant antenes moleculars perquè aquest cremi més greixos, i per tant milloraria el rendiment en esforços intensos. .

Segons assegura el seu inventor, el biòleg i informàtic nord-americà David Schmidt, "el jugador de la NBA Shaquille O'Neal, els Sant Antoni Spurs, els nedadors nord-americans de la Universitat de Stanford, el US Postal fa dos anys. també coneixen els pegats", explica Schmidt.

La notícia de la seva existència està corrent com la pólvora i la moda dels pegats hauria arribat també al vestuari del FC Barcelona i de la USAP Perpinyà. Més suposades dades: l'equip ciclista US Postal se'ls portà al Tour fa dos anys. I la seva implantació està aconseguint tal velocitat que tot sembla indicar que en poc de temps pot ser el més "in" de l'esport en general. A més, el seu inventor està a Europa i a la seva agenda figura la visita als equips esportius més importants.

El producte és un engany evident, com tots els productes miraculosos. Només cal visitar el seu web. Schmidt sosté que els pegats no transmeten corrent, no necessiten cables, no transfereixen a la pell cap substància, però milloren el rendiment de l'esportista, incrementen la seva energia entre un 20% i un 40%. Es poden cremar entre 300 i 600 calories més sense fer res. I, el més important, l'artefacte hauria passat, pels selectes filtres, primer de la USADA (Agència contra el consum de substàncies il·legals dels EUA) i després de la WADA-AMA (l’Agència Mundial equivalent). Evidentment la ingestió d'aigua també passaria els controls.

Schmidt també ha creat pegats per a dormir i per a llevar el dolor. Quin serà el proper? Pegats perquè vegin els cecs i s'alcin els tolits? Per a quan la resurrecció dels morts?

Parcialment basat en informació d’agències i de la plana web de Lifewave


This page is powered by Blogger. Isn't yours?