<$BlogRSDUrl$>

divendres, de desembre 09, 2005

Ara toca a Celaia, Mèxic: bisbe defensa creences medievals.

El diable a dojo i entre els culpables Harry Potter i el Senyor dels Anells.

El bisbe de Celaia (Celaya, Guanaxuato, Mèxic), Lázaro Pérez Jiménez, informà que en els seus dos anys al front de la diòcesi de Celaia ha autoritzat 12 exorcismes.

El Bisbe assenyalà que els casos de possessions, presumptament semblants a què desencadenà els assassinats a El Calabós, obeeixen que la gent “obra una porta’’ per a entrar en contacte amb el dimoni.

“És preocupant, perquè Satanàs existeix. Avui tenim alguns moviments que li donen culte a Satanàs, que tenen cert atractiu perquè ofereixen una felicitat molt gran aquí a la terra a canvi de donar-li culte al diable hi ha gent que se'l creu i es fa molt de mal”.

“Quan un li dóna l'oportunitat a Satanàs d'actuar ell actua, no s'adorm. És com quan una persona que s'acosta a un gos rabiós, podrà bordar però està amarrat, si un s'acosta més del que pot, el mossega El mateix passa amb aquests casos, Satanàs està dominat per Crist però si un li dóna poder perquè s'acosti i va a aquests ritus, no ens sorprenguem que tinguem què veure conseqüències lamentables com aquesta (assassinats a Pénxamo)”, digué monsenyor Pérez Jiménez. “Són casos molt concrets: s'estudia la situació, s'ha de descartar la possibilitat que sigui una malaltia psicològica o una malaltia com a esquizofrènia; s'ha de descartar tot allò humà i quan la gent segueix amb actituds de rebuig a la creu i als símbols religiosos, es busca el sacerdot idoni perquè faci l'exorcisme”, explicà.

“Recentment es féu un exorcisme en Celaia jo he donat permís a uns 10 o 12 sacerdots (perquè facin exorcismes)”.

D'altra banda el sacerdot Asunción Briones digué que en Celaia hi ha centres satànics que atrauen a molts joves.

“Això ho estem veient en Celaia des de fa alguns anys, aquí mateix en Celaia hi ha centres satànics. A les famílies poc integrades, que no viuen una espiritualitat, els xicots surten al carrer i aquí són atrapats per aquests corrents que els inviten a la cultura de mort, a la destrucció total”, digué.

El pare Edgar Larrea Gallecs digué que avui en dia s'està fomentant la bruixeria, la fetilleria i el satanisme entre els joves. “Els joves estan perduts, hi ha molta influència del sobrenatural a través de la màgia, de la fetilleria clar que si existeix, s'està fomentant molt amb les pel·lícules d'Harry Potter, El Senyor dels Anells i totes les pel·lícules que piquen la curiositat de la gent”.

Esmentà que en el seu moment el papa Joan Pau II promogué cursos per a exorcistes. “Es nota en la societat, cada dia augmenten més les persones posseses, el papa Joan Pau II manà

reformar el ritual d'exorcistes, a roma s'estan donant cursos per a exorcistes, les diòcesis s'estan prenent providències, ja s'estan nomenant novament equips de sacerdots exorcistes per a atendre aquestes persones que estan infestades o llunàtiques”.


Basat en el text d'Arlett Cárdenas “Hacen en Celaya 12 exorcismos" del diari A. M. de Celaia.


This page is powered by Blogger. Isn't yours?