<$BlogRSDUrl$>

dijous, de novembre 10, 2005

Veure fantasmes no condueix a perdre els drets d’aturat

Un jutja ha estimat que no es pot denegar el subsidi d’atur a un guàrdia se seguretat que fou acomiadat per veure fantasmes.

Segons la sentència del magistrat emesa durant aquesta setmana, l’asseveració de l’existència de les aparicions no és constitutiva d’un mal comportament professional.

La qüestió va començar el dia 11 de setembre quan Wade Gallegos alertà el seu supervisor de la patrulla del veïnat de Urbandale, a Iowa, que els fantasmes havien encantat l’indret que ell vigilava.

El supervisor va arribar al lloc de l’escena i Gallegos li va mostrar el lloc on suposadament es trobaven els espectres; però no va veure res i Gallegos fou acomiadat quatre hores després.

Encara que l’empresa no va trobar cap senyal de drogues o alcohol en el guarda, va impugnar la sol·licitud de Gallegos per a cobrar l’assegurança de l’atur, basant-se en que era culpable de negligència professional, i així s’estalviava uns diners. Però el jutge considera que veure fantasmes no és una conducta que condueixi a perdre els drets d’aturat.

La notícia d’agència no aclareix com sabia el guarda que es tractaven de fantasmes...

AP


This page is powered by Blogger. Isn't yours?