<$BlogRSDUrl$>

dimecres, de novembre 02, 2005

Un il·lusionista espanyol diu que endevinà el sexe i la data de naixement de la infanta Elionor

El mentalista de Càceres Carlos Santillana revelà avui a Badajoz el contingut de la carta lacrada en la que figurava la predicció que realitzà el passat 16 de maig sobre el sexe i la data de naixement del primogènit dels prínceps d'Astúries.

La carta en qüestió assegurava que el fill de Felip i Letícia naixeria "abans del dia 1 de novembre, sobre el dia 30 o el 31 d'octubre" i que el bebè seria una xiqueta.

Carlos Santillana comparegué davant dels mitjans de comunicació per a obrir un sobre que contenia una còpia de la carta que envià a la Casa Reial el passat 19 de maig en què felicitava els prínceps d'Astúries per la notícia de l'embaràs de senyora Letícia i els avançava el sexe i la data de naixement del seu primogènit.

El mentalista afirmà que realitzà la seva predicció el passat mes de maig basant-se en una fotografia de Letícia i realitzant un exercici de concentració que, segons digué, li permeté endevinar el sexe del bebè i la seva data de naixement. Després d'això escrigué una carta als prínceps i realitzà una còpia de la mateixa, que lliurà a un notari i que ha estat tancada fins avui.

Així, aquest mentalista, que ja digué fa deu dies davant dels mitjans de comunicació que el bebè naixeria amb avanç, rebé un telegrama de la Casa Reial el passat 25 de maig en què els prínceps agraïen les felicitacions de Santillana per l'embaràs i li demanaven "discreció i serietat".

"Una cosa molt curiosa que li digué a la Casa Reial és que el naixement seria en un dia plujós, com en la seva boda, i m'han comentat persones properes a la Casa Reial espanyola, que açò féu molta gràcia a Letícia i al príncep", comentà.

El mentalista es mostrà satisfet per la veracitat de la seva predicció i admeté que aquest tipus de reptes "són difícils". Per això, assenyalà que espera "contestació de la Casa Reial".

Repte per a Nadal

D'altra banda, Carlos Santillana informà que està preparant un gran repte per al proper Nadal, "alguna cosa molt grossa d'índole social". En concret, digué que està estudiant fer un número per a detenir el mecanisme del rellotge de la Porta del Sol una vegada que aquest doni les dotze campanades per a donar entrada a l'any 2006.

"És un repte que estudio, perquè als espanyols ens doni temps a menjar-nos raïm", bromejà el mentalista, que també volgué detenir un metro a Barcelona, encara que els seus advocats desaconsellaren que fes el número per motius de seguretat.

Els mentalistes, il·lusionistes especialitzats en simular que tenen poders mentals, molt cops fan prediccions sense truc. Si l’endevinen, tenen molta fama, i sinó la gent ho oblida. Aquest recur també és corrent en els profetes de les revistes del cor que es dediquen a fer prediccions basades en suposades, però falses, dots de vidència.

Europa Press


This page is powered by Blogger. Isn't yours?