<$BlogRSDUrl$>

dijous, de novembre 24, 2005


Increïble: Polítics i ETs


Un antic Ministre de Defensa del Canadà demana al parlament de preparar el públic de cara a negociacions polítiques amb extraterrestres

L’antic ministre de defensa i viceprimer ministre sota el govern de Pierre Trudeau, Paul Hellyer, s’ha unit amb tres organitzacions no governamentals per a demanar al Parlament canadenc celebrar sessions de portes obertes sobre relacions d’exopolítica amb extraterrestres. Hellyer ha declarat que "els ovnis extraterrestres són tan reals com els avions que volen sobre els nostres caps".

L’antic ministre també ha advertit que «l’exercit dels Estats Units està preparant armes que podrien ser utilitzades contra els alienígenes i que ens podríem ficar en una guerra intergalàctica». Hellyer ha afegit que estava preocupat de “les conseqüències que podria tenir començar una guerra intergalàctica i que no podia deixar de dir-hi alguna cosa”. “És el moment de revelar que hi ha una civilització extraterrestre ètica que està visitant la Terra”.

Les declaracions es van produir el passat dia 25 de setembre en una sorprenent conferència a la Universitat de Toronto que va atreure l’atenció del principals diaris i magazins.

En la seva xerrada Hellyer indica que “el secret involucrat en tot el tema de l’incident de Roswell no té precedents. Es va convertir-se en matèria reservada des del principi de manera que la major part d’oficials i polítics i encara menys un ministre de defensa aliat no tenien accés als fets”.

Segon l’orador l’administració Bush està finalment d’acord en construir una base avançada a la Lluna, que el posaria en un a millor posició per seguir les traces del moviments dels visitants de l’espai i disparar-los, si així ho decideixen”.

La conferència va acabar amb una ovació dempeus i va dir que «ha arribat el temps de aixecar el vel del secret i fer que la veritat emergeixi, de manera que hi pugui haver un debat real i amb informació sobre un dels més importants problemes als que s’enfronta el nostre planeta.

Potser tampoc ens hauríem d’estranyar tant que aquest senyor hagi estat ministre si pensem en humans com Berlusconi, De Gaulle o Aznar.

Basat en informació de www.prweb.com


This page is powered by Blogger. Isn't yours?