<$BlogRSDUrl$>

dimarts, de novembre 08, 2005


El diari espanyol Levante publica una fotografia d’un suposat OVNI a Castelló
Una adolescent de 14 anys de Castelló, Miriam Lafuente, assegura que la seva càmera digital captà un d'ells al cel a Ona fa uns mesos, imatge guardada durant tot aquest temps en la memòria de l'aparell sense que la jove pogués pensar que podia ocultar una estampa que generarà sens dubte un ampli debat a la localitat.

El testimoni de la jove, que facilità la imatge al diari Levante de Castelló, rememora un migdia del mes de maig quan, amb càmera digital en mà, l'aficionada retratà tots els racons del xalet que la seva família està adequant en una partida municipal pròxima a la carretera de l'Alcora.

Després de fotografiar els detalls interiors de la construcció, la jove dirigí l'objectiu de la seva càmera cap a les altres urbanitzacions amb el propòsit de prendre una imatge panoràmica dels voltants de la finca. Aquí podria acabar-se un capítol que per la seva normalitat perdria el seu interès noticiable, ja que a més l'adolescent, segons asseverà a aquest rotatiu, ni tan sols percebé «l'existència de l'aparell» en el moment de prémer el clic de la seva càmera digital.

Això, ja hauria de ser suficient per desmuntar el cas, però els diaris són així i la notícia crida l’atenció.

El descobriment quatre mesos més tard, just en el moment de revelar les fotografies en una botiga castellonenca de «quelcom que no és un avió, ni un zepelí ni una taca i ni tan sols un defecte òptic» agafà per sorpresa a tots els membres de la família, encara que el pare i l'àvia mostren interès en el tema des de fa temps.

Consultat el propietari de l'establiment de fotografies Lledó sobre la possibilitat que es tractés d'un muntatge d'ordinador, l'amo -que coneix la família des de fa temps- comentà que «no crec que l'hagin trucat, encara que evidentment hi ha possibilitats tècniques de fer-ho ».

Després de fer diverses còpies de la fotografia, la família castellonenca envià una d'elles «a la revista especialitzada ‘Mas Allá’, i per correu electrònic ens contestaren que poques vegades es vine imatges d'Ovnis amb tanta claredat, i que possiblement no estava trucada».

Un altre cas que afegir als llistats inútils de coses inútils.

LevanteThis page is powered by Blogger. Isn't yours?