<$BlogRSDUrl$>

dissabte, d’octubre 29, 2005

Una nova edició d’ Enganyamàgic

Els propers 4, 5 i 6 de novembre tenim una nova edició del festival anual de les bestieses, el Magic 2005. Aquest any se celebra en el recinte de la Fira de Montjuïc i els tafaners poden accedir a informació a: http://www.magicinternacional.com.

Evidentment de fira d’internacional no en té gaire. Com a molt algun guaridor sud-americà, que viu aquí, i alguna vident d’Andorra. El llibres tots en espanyol. I és que la fira a més d’anar dirigida a gent inexperta, curta de gambals o malaltissa, no considera per a res el fet que es fa a Catalunya. En la pròpia web ja esmentada les banderes per a accedir a versions en català, francès o anglès no són operatives. És pura façana. I això que ho dirigeix un tal professor d’Arbó que se les dóna de bon català. Potser per allò de que la pela és la pela...

Ben pensat, millor, ja que així els que llegim habitualment en la nostra llengua no hem de suportar les ximpleries que s’escriuen en altres idiomes en revistes con «Más Allá», «Fate» o «Fortean Times».


This page is powered by Blogger. Isn't yours?