<$BlogRSDUrl$>

dimarts, d’octubre 25, 2005

Una dona deia que se li apareixien fantasmes, la ingressen en un psiquiàtric i troben un cadàver al seu jardí

Podria ser el guió d'una pel·lícula d'Alfred Hitchcock. Una dona assegura que hi ha morts que se li apareixen a la seva casa, fins i tot que l'amenacen de mort. Ningú la creu i acaba en un psiquiàtric. El mateix dia que ingressa, una excavació inesperada descobreix un cadàver al seu jardí.

Liselotte Norman formà part d'un d’aquests grapats d'alemanys que fan de les extravagàncies del sud grancanari el seu mode de vida. Propietària d'un local de copes, visqué una dècada rodejada de l'entorn de la nit en platja de l'Anglès.

Fa ja alguns anys que Liselotte, coneguda com 'Lilo', començà a contar els seus amics que a la seva casa hi havia presència anormals de sers. A vegades els donava com extraterrestres i altres com a espectres. Els amics, que coneixien la seva vocació per l'alcohol, interpretaren primer els seus comentaris com a bromes i, posteriorment, com a simples efectes al·lucinògens producte de la seva vida nocturna.

La situació començà a agreujar-se. Per a Lilo els problemes augmentaren quan les obsessions començaren a provocar molèsties entre els seus veïns.

Tot i que insistia que hi havia gent enterrada al seu jardí, no sols ningú la cregué sinó que se li van anar tancant portes, la qual cosa potser li féu refugiar-se més en l'alcohol i a procurar no passar a la seva casa més que el temps necessari.

Se la cregué boja i ingressà en un sanatori mental el dia abans de trobar un cadàver al seu jardí.

Demència, sensibilitat o coneixement

Les preguntes que ara es fan molts és si Liselotte Norman coneixia el fet que al jardí de la casa en què vivia hi havia un cadàver enterrat, i això l'obsessionà fins a tornar-la boja, o si realment sentia presències paranormals i acabà ingressada davant de la pressió dels qui l'assenyalaven com trastornada.

Però si pensar que realment se li apareixien fantasmes és difícil de creure per a molts, més complex és considerar que les seves afirmacions i l'aparició de l'esquelet és pura casualitat.

Veïns, amics i operaris del complex en què tingué lloc la macabra troballa, asseguren que Lilo era incapaç d'haver comès un fet d'aquestes característiques. Hi ha qui apunta la possibilitat que un veí, amb qui se suposava que mantingué una relació sentimental fa alguns anys, podria saber alguna cosa del cas, encara que el veí, identificat com Rocher Dimitri, se n'anà de Canàries fa prop de tres anys, segons explicaren treballadors del complex de residencial.

Des de dimecres passat, Lilo està ingressada en un psiquiàtric a Alemanya, molt prop de la ciutat de Düsseldorf.

Yiyo Espino
Canarias 7


This page is powered by Blogger. Isn't yours?