<$BlogRSDUrl$>

dimecres, d’octubre 05, 2005

Un congrés d’absurditats

Lima.- Jonathan Reed anava passejant amb el seu gos golden retriever per un bosc de Seattle, quan de sobte la seva mascota va ser partida en dos per un extraterrestre de cap molt llarg que emanava una pudor a fruita podrida.

Una escena de ciència ficció? No, afirma Reed, un antic psicòleg infantil que diu que visqué amb l'extraterrestre durant nou dies i que es comunicaven per telepatia.

Reed i altres ciutadans, com l'uruguaià Rafael Ulloa, qui diu que naus extraterrestres s’emportaren a la gent que desaparegué a les Torres Bessones de Nova York pels atacs de setembre del 2001, estan en Lima per a un congrés sobre ovnis.

Perú és des de fa molt de temps una meca per als místics i és un lloc on abunden les informacions sobre platets voladors, com a la ciutat de Txilca. Alguns habitants locals conten que els extraterrestres han donat poders curatius i de fertilitat a unes llacunes petites de la zona.

El congrés, organitzat pel grup Alfa i Omega -que creu que una flota d'ovnis vindrà a la Terra junt amb Crist en la seva segona arribada-, es realitzarà entre el 6 i 9 d'octubre i en ell s'exhibiran fotos i vídeos en què es podran observar imatges brillants que confirmarien la vida extraterrestre.

Donald Ware, un oficial retirat de la força aèria dels Estats Units, digué en una conferència de premsa que el seu primer contacte amb extraterrestres va ser en 1953, quan véu el vol de set naus espacials sobre Washington.

L'antic militar no tingué senyals de vida extraterrestre durant els seus anys de servei, però digué que després de retirar-se en 1982 véu naus d'alienígenes en vuit ocasions.

Wendelle Stevens, un coronel jubilat de la força aèria dels Estats Units, digué que ell cregué en els extraterrestres després d'investigar 100 casos, encara que mai en va veure cap.

Stevens diu tenir l'arxiu més gran de fotografies d'ovnis en el món i afirma que treballà entre 1947 i 1949 a Alaska amb avions B-29 i instruments científics per a "detectar visitants".

El seu treball començà l'any en què alguns creuen que els militars dels Estats Units estudiaren la caiguda de dues naus espacials amb alienígenes. La Força Aèria nord-americà ho nega.

Stevens -que digué que no creia en els extraterrestres fins abans del seu treball- manifestà que la seva labor era informar sobre el que succeïa amb les tripulacions dels avions militars B-29, i en el suposat incident amb marcians descrigué com "la freqüència de ràdio s'embogí (...) i que la temperatura a l'avió s'elevà".

El militar retirat digué que la tripulació va fer fotografies amb quatre tipus de càmeres diferents, però les força aèria no les divulgaren. Cap portaveu de la força aèria comentà immediatament aqueixa versió.

Un dels testimonis més extraordinaris ve de l'experiència de Reed en 1996 amb un extraterrestre anomenat Freddie.

Reed , qui digué que tenia un braçalet que pertany a un extraterrestre, afirmà que Freddie tenia la pell "gairebé com la d'un porc", que respira i té sang roja, però que no parla.

Segons exàmens, Freddie tenia 46 cromosomes com els humans però nou eren diferents, i s'assemblaven als dels dofins i als de les tortugues marines, agregà Reed

.Però el seu encontre amb l'extraterrestre d’ulls ametllats i diminuta boca "és la prova que estem vivint en un univers molt més gran", agregà.

Reuters


This page is powered by Blogger. Isn't yours?