<$BlogRSDUrl$>

dilluns, d’octubre 17, 2005

Un cas per a Roberto Alcàzar i Pedrín:
l’hipnotitzador robabancs

La possibilitat que un "lladre hipnotitzador" estigui donant voltes provocà el temor dels comerços de Moldàvia, i ja prengueren mesures tan extremes com evitar mirar als ulls als clients per la possibilitat que algun es tracte del curiós delinqüent.

Aquest tipus de mesures són més extremes als bancs, pel fet que l'onada de robatoris causada pel suposat hipnotitzador afectà a aquest tipus d'entitats.
Per aquest motiu, els gerents dels diferents bancs de Moldàvia resolgueren que els seus empleats tinguin prohibit fer contacte visual amb els seus clients.

El mètode que utilitzaria el lladre hipnotitzador, un criminal rus amb molta experiència i que és buscat per les autoritats tant moldaves com russes, seria el de parlar gradualment a la seva víctima fins a aconseguir posar-lo en el seu poder.

.Una vegada que aconsegueix el lliurament dels diners, desperta a la seva víctima del seu trànsit, deixant-lo sense records del seu robatori. D'aquesta manera, aquest hàbil lladre hauria pres més de 30 mil dòlars en la seva última "hipnosi".

Bé, com que la història és simplement impossible, hi ha diverses possibilitats en l’engany: la font Montevideo Portal; una font internacional de notícies; algun espavilat reporter a Moldàvia; o bé un rumor que corre per Moldàvia.

Montevideo Portal


This page is powered by Blogger. Isn't yours?