<$BlogRSDUrl$>

dimecres, d’octubre 12, 2005

La inquisició contra la llibertat de creences

Una periodista de El Mundo TV s'infiltra en una reunió del grup raëlià

"Són una secta. És un paio a qui se li presentà un ovni. Són de l'amor lliure. Aquest tema es porten. Carden tot el que volen i amb qui volen. Hi ha unes ties boníssimes... Sensacionals". Això és el que narrava un cambrer respecte el que succeir el passat mes de setembre a l'Hotel Indalo Park de Santa Susanna.

Uns 500 membres de l'organització dels raëlians, es reuniren durant cinc dies en aquesta localitat del Maresme per a donar regna solta a les seves fantasies sexuals i extraterrestres.

Al cap del grup estan els dos màxims dirigents de la secta: el fundador, Claude Vorilhon, àlies Raël, i la seva bisba, Brigitte Boisselier, la presidenta de Clonaid, la científica que es féu famosa en tot el món fa tres anys quan assegurà haver clonat a un ser humà.

Una reportera de El Mundo TV contactà a través d'Internet amb el responsable dels raëlians a Espanya, Agustín Felipe, i aconseguí infiltrar-se amb una càmera oculta en el grup que publicità aquestes jornades com un Seminari de Meditació Sensual.

Encara que semblen un grup religiós que creu en els extraterrestres i gaudeixen amb el sexe, darrera dels raëlians s'amaga, segons la periodista, una organització perfectament jerarquitzada en la que, a més del seu presumpte interès científic pel clonatge, l'única cosa que compte són el desigs del seu líder a practicar el sexe amb les seves adeptes.

Segons Raël, el 13 de desembre de 1973 va ser “abduït per uns extraterrestres” -els elohim-, que li revelaren el secret de la humanitat i la missió de difondre'l: els humans som fruit d'un experiment biològic realitzat per sers d'un altre planeta.

Des de llavors, Claude Vorilhon organitza orgies maratonianes amb finalitas recaptadores per a construir una ambaixada a Jerusalem en la que rebre als extraterrestres.

El guany no sols és econòmic -assegura haver recaptat aquest estiu en el reialme espanyol més de 10 milions d'euros-, sinó també sexual. Com a líder del grup, Raël té dret per contracte a practicar el sexe amb un grup selecte de seguidores escollides per ell.

”Les àngels Cordó Daurat firmen un contracte pel qual no poden negar-te a jeure amb Raël si ell te'l demana. El segueixen a totes parts i es comprometen també a donar la vida per ell”.

Els assistents a les jornades de Santa Susanna creien fidelment les històries de Raël sobre els extraterrestres, la qual cosa per als autors del reportatge és molt pitjor que creuen en els miracles o en el judici final.

Per a la dones, era un honor ser triada per l'enviat per a formar part de la seva cort íntima: “Estic molt contenta. He estat amb el profeta i m'ha invitat a asseure'm al seu costat en la festa sensual. Ara -abans de ballar- m'ha invitat a anar amb ell”, comenta entusiasmada una dels àngels.

A la república francesa, segons el reportatge, diversos membres d'aquesta organització han sigut condemnats per abusos de menors: “Donen una educació als xiquets perquè comprenguin que el plaer és bo. Fins aquí estem d'acord, però açò pot ser malinterpretat per gent del moviment que ha tingut comportaments pederastes», apuntava Agustín.

El suposat desencant d'aquest Raëlià ajudà a la periodista a pujar esglaons dins de l'organització. Raël s'apropa a ella durant una de les festes i li oferí formar part del seu grup d'àngels Cordó Daurat: “Necessitem algú com tu a Espanya: dinàmica i hermosa. En el regne espanyol anem a començar moltes accions per a desenvolupar-nos”.

A partir d'aqueix moment, la periodista hagué d'enginyar-se-les per a evitar participar en la festes sexuals. El que no tingué més remei que acceptar van ser les condicions per a acudir a les jornades: donar-se una bona dutxa abans dels actes, olorar bé i portar molt poca roba.

El reportatge 'els àngels de Raël' fou emès ahir a les 23.30 Hores aproximadament per el canal espanyol Antena 3.


This page is powered by Blogger. Isn't yours?