<$BlogRSDUrl$>

dissabte, d’octubre 29, 2005

Estrany cas a Xile d'un jove atacat reiteradament per aranyes

Un adolescent xilè ha estat mossegat 16 vegades per aranyes a l'últim any, sempre en el mateix lloc del seu cos, en un cas que intriga als especialistes locals.

La primera aranya mossegà a Rainiero Riquelme, de 16 anys, el 24 d'octubre de l'any passat, mentre que l'últim atac ocorregué a principis d'aquest mes, quan dormia al seu domicili de la localitat de Pare les Casas, uns 700 quilòmetres al sud de Santiago. Totes les aranyes l'han mossegat al costat esquerre del seu cos, prop del rostre, que després dels atacs mostra una incipient necrosi sobre l'àrea de les galtes.

Els atacs ocorregueren a la seva casa, en la de la seva àvia, en dependències de la fiscalia, al seu col·legi, al municipi i al centre de la ciutat, segons relatà la mare del jove, Angelina Flàndez. "Les aranyes ataquen el meu fill només al costat esquerre, encara que la casa està fumigada", explicà Flàndez. "Un dia estàvem al centre de la ciutat i ens posàrem a conversar sota un arbre. En minuts començaren a baixar aranyes de l'arbre i al meu fill era l'únic que li queien", agregà.

El cas intriga als especialistes locals, que encara no aconsegueixen explicar l'atracció que suscita el jove a les aranyes. "És molt curiós que les aranyes sempre l'hagin mossegat en el mateix costat, 16 vegades, només a ell i no a sa mare ni als seus germans", digué l'entomòleg Alfredo Ugarte. "Mai en la meva experiència com a expert en insectes havia conegut un cas semblant", agregà l'especialista.

AFP


This page is powered by Blogger. Isn't yours?