<$BlogRSDUrl$>

dilluns, d’octubre 31, 2005

El ministre de transports de Colòmbia creu en bruixots i fetilleres

Voldrà canviar els cotxes per escombres?

El ministre colombià de Transport, Andrés Uriel Gallego, afirma ser un expert en el tema de les possessions malignes, els exorcismes i els pactes satànics, i assegura que tant les bruixes com els fetillers "sí que existeixen", en una entrevista difosa el diumenge per la premsa local.

"Hi ha el bé i hi ha el mal; hi ha Déu i existeix 'el un altre. Déu té servidors i treballadors del seu regne, i 'el un altre també els té en el seu", assegurà el ministre, que diu haver conegut diversos fetillers.

Gallec, que viu en un auster monestir i practica la pobresa i l'oració, diu que més enllà del seu càrrec de ministre del govern d’Álvaro Uribe, espera que el cridin de "més amunt per a preguntar-li si vol ser ministre de Déu".

En una entrevista publicada pel diari El Tiempo, Gallego lamentà no tenir el poder de "exorcitzar" però admeté haver assistit "a cerimònies d'oració on es lluita per l'alliberament d'una persona específica".

"Si no es té una protecció especial i una vida espiritual contínua, clar que obra el mal. El que passa és que els poders espirituals són molt poc estudiats, poc difosos i poc coneguts; són temes tabú en la nostra societat", critica Andreu Uriel

.El ministre emfatitzà que els avisos classificats de persones que ofereixen serveis de fetilleria i encantaments "sí que funcionen". "Vostè pot motivar un enamorament a través d'atencions, amb simpatia, amb condició afectuosa. Però agents externs també poden obligar, no que s'enamori però sí que depengui de vostè. Clar que sí", subratllà.

"Això no és parleria. Són coses molt serioses que es prenen com a xerrameca", conclogué.

AFP


This page is powered by Blogger. Isn't yours?