<$BlogRSDUrl$>

dissabte, de setembre 17, 2005

Pres per enganyar amb curanderisme a Pocito, San Juan, Argentina


Ja portava 100 pesos recaptats i encara tenia 6 clients a l'espera. No obstant, el guaridor no pogué continuar amb els seus "treballs" ahir en el matí, perquè li caigué la policia al seu consultori de Pocito i el portà pres pel càrrec d'explotació a la credulitat pública.

El procediment va ser realitzat ahir a les 11 pels policies de lleis Especials de la Brigada en un domicili d'Espanya i 6, a Pocito. Allà atenia aquest curandero, identificat com Fernando Lara, de 65 anys, qui ja té antecedents per aquest tipus de faltes, va indicar la policia.

Tot era a voluntat, però es veia que feia diners amb la fe de la gent que buscava consol a tots els seus mals. Prometia guarir algunes malalties o resoldre problemes amorosos o de diners. En el que era el seu consultori tenia l'anomenada "creu dels set poders", herbes medicinals, imatges de sants, ciris, encensos, estampetes i fins una pota de guanac per a fer les seves curacions, digueren a la policia. Fins i tot li confiscaren fotos de persones, suposadament per a fer-los maleficis. Al lloc també hi havia sis clients. Per això els policies de lleis Especials detingueren a aquest subjecte i el posaren a disposició del Jutjat de Paz de Pocito.


Font: www.diariodecuyo.com.a


This page is powered by Blogger. Isn't yours?