<$BlogRSDUrl$>

diumenge, d’agost 28, 2005

La gent encara creu en el diable

Segon congrés mexicà d'exorcistes

MÈXIC DF, - Recentment es realitzà en la seu de la Conferència Episcopal Mexicana (CEM) el Segon Congrés Nacional D'Exorcistes, esdeveniment en què s'informà que en aqueix país es realitzen fins a cinc exorcismes al dia.

Segons escriu Marco Campillo, des de la dècada dels ‘60s s'ha arribat a aqueix nombre. Només al Districte Federal hi ha vuit exorcistes autoritzats per la Santa Seu per a realitzar exorcismes la missió de la qual segons expliquen, és expulsar el dimoni en nom de Jesús, tal com ho estableix l'Església Catòlica.

Un d'aquests vuit sacerdots és el Pare Pedro Mendoza qui assenyala que hi ha un exorcista per a “cada Vicaria (de l' arxidiòcesis) i tenim tots els dies, quatre o cinc casos. Tenim un dia d'oració d'alliberament amb 30 o 40 persones". “És un acte litúrgic especial, amb una oració especial de l'Església a la qual s'ha d'atenir l'exorcista per a realitzar-lo com quan un fa un sagrament", agregà.

Per la seva banda, el Pare Abel López manifesta que quan una persona es troba possesa pel dimoni es fa visible en el seu mode de mode d'actuar i parlar, doncs el seu to de veu tendeix

a ser més agressiu. No obstant, el diagnòstic de possessió ha de ser determinat per diversos especialistes científics. "Llavors el bisbe ha de enviar a psicòlegs, psiquiatres, metges perquè donen el seu diagnòstic, per a dir si està endimoniat, si està possés o no està possés", assegurà.

Font: Aciprensa.Com


This page is powered by Blogger. Isn't yours?