<$BlogRSDUrl$>

dijous, d’agost 18, 2005

Demanden Carlos Santana per acomiadar un treballador per tenir la consciència baixa quan fou calibrada

SANT RAFAEL, Califòrnia. El que era fins fa poc assessor personal de Carlos Santana interposà una demanda per acomiadament improcedent contra el veterà rocker, en la que argumenta que va ser despatxat després que la seva consciència fou "calibrada" i es determinà que estava molt baixa.

Bruce Kuhlman, de 59 anys, argumenta que l'esposa de Santana, Deborah, portà a un home conegut com "Doctor Donen" perquè els empleats poguessin estar més prop de Déu i per tant fossin millors treballadors.

"Segons Deborah, entre més calibrada estigués una persona amb el doctor Donen, seria millor empleat perquè estaria més 'evolucionada en l'espiritual", afirma la demanda.

El document argumenta que la "calibratge espiritual" li permetia a una persona desenvolupar un nivell de consciència més profund.

Kuhlman busca compensació monetària per salaris caiguts, angoixa emocional i temps extra no pagat, entre altres exigències.

Un portaveu del guitarrista de 58 anys i de la seva esposa digué que la parella no farà comentaris sobre la demanda, però es defensarà.

El 12 d'octubre s'efectuarà una audiència a la cort.


Font: Associated Press


This page is powered by Blogger. Isn't yours?