<$BlogRSDUrl$>

diumenge, de maig 15, 2005

Els fantasmes no impedeixen el títol de Barça

Els fantasmes esmentats pel diari madrileny As no allunyen al Barça de la 17è títol de lliga.

------------------------------------------------------------------------------------

EL FANTASMA DE LA PORTERIA DEL CIUTAT, sota SOSPITA

El jardiner nega la seva existència. Duda insisteix: "Alguna cosa

se m'encreuà"

ANTONI SANFELIU (VALÈNCIA)

Hi ha fantasmes o és un producte de la imaginació. Sigui el que sigui, la llegenda en relació a la porteria del gol Orriols del Ciutat de València comença a engrandir-se de cara al partit d'aquesta nit enfront del Barcelona.

El gol fallat per Duda fa un parell de setmanes amb la porteria buida ha disparat els rumors sobre l'existència d'espectres en un dels marcs de l'estadi granota. A la conclusió del xoc el futbolista assegurà que hi havia "vist un fantasma" i ahir mateix assegurava que "algú se m'encreuà, no se què va ser, però és el que vaig veure en aquell moment".

Per la seva banda, l'encarregat de tenir cura del terreny de joc del coliseu del Llevant, Raimon, afirmà ahir a aquest mateix periòdic que tot i portar com a responsable del manteniment de la gespa durant més de quinze temporades "mai no ha vist res estrany. Sé que no hi ha fantasmes". I és que el primer sorprès per la notícies aparegudes en relació a la porteria blau-grana ha estat ell. "Han posat en la meva boca coses que jo no he dit. Mai diguí que un empleat véu un fantasma i cridà la Policia ni res semblant. És una invenció d'un periòdic que ha volgut magnificar el tema", assenyalà.

No obstant això, el que sí que és cert "és que en més d'una ocasió les cendres d'algun difunt s'han escampat per l'àrea d'aquella porteria", cosa sense importància per a l'encarregat de manteniment. "És una cosa normal, no sols en el nostre camp. En la gran majoria dels terrenys de joc hi ha escampades cendres de morts perquè aquest era el desig d'ells".

Aquesta nit Ronaldinho, Etoo, Deco, Rivera, Reggi, Congo i la resta de comprovaran si és una mera fantasia o hi ha una miqueta més en una de les porteries de l'estadi Ciutat de València.

Font: Diari As, 14 de maig de 2005


This page is powered by Blogger. Isn't yours?