<$BlogRSDUrl$>

divendres, d’abril 01, 2005

Enterren un gat a Romania per a donar sort al seu equip de futbol


Bucarest.- Seguidors de l'equip de futbol romanès Arges Pitesti han portat a terme el funeral d'un gat i la crema d'un gall a l'estadi per a intentar donar sort al seu equip davant de crucial partit divendres, contra el Farul Constanta.
"Set seguidors de l'Arges Pitesti enterraren un gat mort darrere d'unes grades de peu i cremaren un gall just al mig del terreny de joc després de confirmar que el terreny estava maleït", informà el diari Pro Sport.
Arges Pitesti, amb 19 punts en 17 partits, està al lloc 12è de la taula de classificació de 16 equips. El Farul Constanta és Quart amb 30 punts. Els tres últims equips de la taula descendeixen de categoria la propera temporada.
El periòdic també digué que els aficionats havien lligat una corda vermella a les porteries però que els seus esforços havien de ser secundats pels jugadors per a atraure la bona sort.
"Demanarem als nostres jugadors que porten la seva roba interior al revés per al partit contra el Farul Constanta", digué un aficionat.
Una altra superstició comuna en el futbol romanès inclou que els jugadors es posen alfàbega en les seves botes la nit abans dels partits i que l'autobús de la selecció nacional mai fa marxa enrere quan els jugadors estan dins.
Una fotògrafa va ser expulsada de l'avió que traslladava a la selecció a un partit el passat any per la creença que una dona a bord d'un avió o un autobús porta mala sort.


Reuters, 1 d’abril de 2005

This page is powered by Blogger. Isn't yours?