<$BlogRSDUrl$>

dilluns, d’abril 25, 2005

Capital escocesa competirà amb Roswell pel pelegrinatge dels OVNIS

Bonnybridge i la ciutat nord-americana de Roswell estan per convertir-se en comunitats bessones a causa de la seva famosa relació amb els OVNI.

Una delegació de la comunitat escocesa coneguda com la Capital OVNI del món farà contacte amb la seva homòloga en Nou Mèxic, que s'ha convertit en un lloc de pelegrinatge per als entusiastes dels OVNI en totes parts del globus.

Billy Buchanan, regidor adjunt del Consell de Falkirk per a Bonnybridge, encapçalarà la delegació a Roswell per a realitzar una presentació sobre el pla en una reunió de l'ajuntament.

Aquesta iniciativa tingué el seu origen en una telefonada a l'alcalde de Roswell sobre la manera en què la comunitat s'havia lucrat de la seva fama OVNI.

El regidor Buchanan ho te molt clar. Després d’una truca de l’alcalde han vist que els poden fer calers. Roswell ha respost positivament a la idea de convertir-se en la comunitat bessona de Bonnybridge,.

Un dels principals reclams turístics de Roswell és el seu Museu Internacional de l'OVNI i suposat Centre d'Investigacions. Bonnybridge es proposa tenir la seva pròpia versió d'aquesta atracció i ja s’ha presentat una sol·licitud per a un centre de visitants OVNI en la comunitat.

Una delegació de 8 persones visitarà Roswell per estudiar què cal fer. Entre ells segurament hi figurarà Gerrit Wals, l'empresari holandès que és amo del parc de diversions Argyll i qui proporcionarà el suport financer al centre de visitants.

Roswell té una població de tan sols 50,000, però és un imant per a milers de turistes interessats en el tema OVNI. Gràcies a açò ingressa milions de dòlars en l'economia domèstica. Mentre que ells han tingut un sol incident famós, a Bonnybridge diuen que han tingut milers d'observacions en els cels sobre el poble des de 1992.


This page is powered by Blogger. Isn't yours?