<$BlogRSDUrl$>

dijous, de març 31, 2005

Vampiresa atreia als nens amb pegament i vodka a Kíev (Ucraïna)


Una dona de 29 anys ha estat arrestada durant aquests mes de març acusada de portar nens del carrer a sa casa per a treure'ls la seva sang. Diana Semenuha creia que bevent sang podia curar-se de la malaltia muscular degenerativa que sofria.

Semenuha aprofitava la gran quantitat de canalla addictes al pegament i a l'alcohol que deambulen pels carrers d'Ucraïna – un s200.000 segons el govern –. Ella els oferia menjar i refugi per a atraure'ls a sa casa i una vegada allí els donava pegament i vodka, els lligava al llit i els extreia petites quantitats de sang.

Segons els xiquets rescatats, l'interior de la casa estava pintat de negre i les finestres tapades perquè l'única llum la donessin els ciris negres. Ella es defensa dient que no hi hagué violència i que tot era una simple transacció comercial.

La sang que li sobrava després de cobrir les seves necessitats la venia a altres practicants de màgia negra. A més, s'ha detingut a altres persones que s'acusen a Semenuha d'haver ensenyat la seva "professió".


This page is powered by Blogger. Isn't yours?