<$BlogRSDUrl$>

dissabte, de desembre 27, 2003

Va morir Charles Berlitz

Charles Berlitz, de 90 anys, net del cèlebre creador del mètode Berlitz, morí el proppassat dia 18 a l'Hospital Universitari de Tamarac (EUA).
Autor de nombrosos títols de temes misteriosos i paranormals des d'una perspectiva marcadament sensacionalista, és famós especialment pel bestseller «El triangle de les Bermudes».

De la seva extensa bibliografia citarem:

The Mystery of Atlantis (1969)
Mysteries from Forgotten Worlds (1970)
The Bermuda Triangle (1974)
Without a Trace: New Information from the Triangle (1977)
The Philadelphia Experiment - Project Invisibility (1979)
The Roswell Incident (1980)
World of Strange Phenomena (1988)
The Dragon's Triangle (1989)
Charles Berlitz's World of the Incredible But True (1991)
Charles Berlitz's World of the Odd and the Awesome (1991)
Charles Berlitz's World of Strange Phenomena (1995)

This page is powered by Blogger. Isn't yours?