<$BlogRSDUrl$>

divendres, de febrer 28, 2003

Lemúria, una fantasia de racistes i nacionalistes

La teoria antropomorfa que els antics tamils, com raça, precediren fins i tot a la civilització del vall de l’Indus és una cosa que els entusiastes de Tamil han estat recolzant ferventment, durant més d'un segle. El tractat geològic d'aquest expert refuta amb arguments poderosos i científics que tals nocions no són més que un exercici d'edificació mítica, i no es basen en proves empíriques.

El resultat de deu anys d'investigació meticulosa de Jayakaran, ha culminat en un tractat titulat "Kumari Nila Neetchi" (El Canvi Continental de Kumari). Aquesta obra estableix amb evidències cartogràfiques, basades a la projecció de imatges de satèl·lits que el continent perdut de Lemúria, tan estimat pels entusiastes de Tamil, és només un exemple de la 'exageració poètica. La idea de Lemúria fou primer proposat per alguns europeus per a establir la seva pròpia superioritat racial. El terme es prengué prestat del lèmur, el pròcer més baix i primitiu que es troba comunament a Madagascar. Els Lemurians, van ser descrits com a sers meitat home i meitat animal; mentre que l'home blanc, era més desenvolupat. Idees com aquestes estaven presents en el nazisme.

Entre altres coses, el mite també sostenia que la civilització humana primer començà en el sud de Tamil Nadu. No obstant, després que un diluvi escombrés tota la seva terra, els que van sobreviure emigraren a terres tan distants com el vall de Sumèria, Babilònia i Egipte.

A banda de la seva pròpia investigació de camp en llocs com Austràlia, Anglaterra, Papua Nova Guinea, Japó i Àfrica, Jayakaran també ha utilitzat les dades oceanogràfiques i hidrogràfiques de l’Institut oceanogràfic indi, Goa, per a qüestionar que la terra perduda de les epopeies de Tamil no tingué perquè ser necessàriament Lemúria.

A la literatura de Sangam es parla de que la terra es va estirar cap al sud de 'Kumari Kandam' des del cap Comorí a Tamil Nadu, que fou submergit sota el mar fa uns 15.000 anys. Durant l'edat de gel, els mapes disponibles a l'institut d'hidrografia, Dehra Dun, demostren clarament que el nivell del mar s'alçà en aquesta part del món fa a penes uns 7.000 Anys. Això ocorregué quan l'Índia i Sri Lanka, era una massa contigua de terra.

Els entusiastes de Tamil forçaren l'antiguitat de la raça al menys a uns 40.000 Anys arrere, mentre que les excavacions arqueològiques no sols de la zona sinó de tot el món proven que els establiments humans neolítics començaren fa uns 7.000 Anys. (al voltant del 5.000 A C.)

Segons Jayakaran hi ha proves de l’ús del Tamil com a llengua sànscrita. No obstant, portar això fins una data anterior a l'edat de pedra, està més enllà de qualsevol credibilitat.

Mentre que en el seu anterior llibre "Moodhaadhaiyargalai Thedi" (A la Recerca dels Avantpassats) intentava establir un context paleogeogràfic per a l'origen de Tamil Nadu, en el seu últim tractat, Jayakaran qüestiona que la terra que va ser submergida sota del mar, prop de Tamil Nadu, fa 15.000 anys no era el prou gran com per a ser un continent o el primer establiment humà del món.

Agències


This page is powered by Blogger. Isn't yours?