<$BlogRSDUrl$>

dijous, de febrer 13, 2003

El triomf de la ignorància

Diuen que la policia ha fet servir vidents per intentar localitzar una persona desconeguda

La policia ha recorregut a vidents de Mallorca per a localitzar Anna Eva, la mestra desapareguda La plataforma d'amics de la filòloga s'ha reunit amb Miguel Ramis.

El grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policia de Palma ha recorregut a vidents per a intentar avançar en el cas de la desaparició d'Ana Eva, la professora del col·legi Santa Mònica de la que no es tenen notícies des del 21 d'octubre del 2001. Els vidents consultats pels investigadors no s'han posat d'acord sobre si la filòloga està viva o morta, i han assenyalat alguns paratges de Mallorca on possiblement podria trobar-se. No obstant, cap d'aquestes vidències ha pogut ser comprovada per la policia, que segueix bolcada en el cas. Ahir també transcendí que la plataforma d'Amics d'Anna Eva ja ha mantingut el seu primer intercanvi d'impressions amb el nou delegat del Govern, Miquel Ramis, que els rebé al seu despatx del carrer Constitució. El responsable governatiu es mostrà receptiu i assegurà que intentarà impulsar la investigació, que de moment no hi ha intrèpid llum sobre la misteriosa desaparició.

Els pares d'Ana Eva, que segueixen confiant que s'anà de forma voluntària encara que tots els indicis apunten el contrari, tenen previst acudir de nou a un programa de TV per a demanar la col·laboració ciutadana, per la qual cosa la policia sospita que en les pròximes hores es rebran telefonades de persones que asseguren haver-hi vist en distints punts de la Península. De fet, després de les últimes aparicions televisives dels progenitors, el Grup d'Homicidis rebé informacions que situaven a Barcelona a la mestra. Un cambrer i una perruquera sostingueren que la veien amb certa freqüència i que estava en perfecte estat. Una comissió viatjà a la Ciutat Comtal i no pogué confirmar aquests extrems. Finalment, al correu amigosanaeva@hotmail.Com segueixen arribant a diari e-mails de suport a la plataforma.

J.Jiménez. Ultima Hora de Balears


This page is powered by Blogger. Isn't yours?